16 August, 2018 12:08 AM
Home » Zdravlje » Idealno za vas: Oslobodite se viška kilograma bez odricanja od hrane

Idealno za vas: Oslobodite se viška kilograma bez odricanja od hrane

Proljetno vrijeme izmamilo je iz ormara laganiju odjeću, a s njom i probleme – višak kilograma nakupljen tokom zime i blagdana… Donosimo vam nekoliko najjednostavnijih savjeta za mršavljenje

Mršavljenje bez dijete i vježbanja čini se kao utopija, no s tim se ne slažu znanstvenici koji su proveli veliko istraživanje i zaključili da na gubljenje kilograma uvelike utječe – vrijeme kada jedemo.

Naime, prema rezultatima istraživanja trebali bi ograničiti unos hrane na 10 do 12 sati od buđenja, što praktično znači da ako se budite u 7 ujutro, ne biste smjeli jesti ama baš ništa nakon 7 sati navečer.

Uobičajena praksa je da se jede tijekom cijelog dana i vremena koje provodimo budni, što u konačnici ispada 15 sati i više.

Ipak, grupa koja je slijedila upute stručnjaka i konzumirala hranu samo u periodu od 10 do 12 sati nakon buđenja, skinula je 3.5 kilograma tijekom 16 tjedana bez ikakvih drugih ograničenja u prehrani osim vremena.

Kako su uz to osjetili da imaju više energije i bolje i lakše spavaju…vrijeme je da isprobate ovakav način gubljenja kilograma.

metro-portal.hr


Komentariši