16 August, 2018 12:08 AM
Home » Tehnologija » Novi koraci Intela: NUC Skull Canyon malen i veoma snažan PC

Novi koraci Intela: NUC Skull Canyon malen i veoma snažan PC

Mnogo manji od bilo koje aktualne konzole, a opet dovoljno snažan da vrti aktualne PC igre – Intel NUC Skull Canyon nudi izvrsne performanse u nevjerojatno malenom kućištu

Vjerojatno ste već negdje čuli da su prvi računari bila veliki kao cijela jedna soba. Bilo je to prije mnogo godina, no razvojem tehonologije isti su se smanjili pa već dugo u našim domovima vladaju midi-tower PC kućišta koja ugodno stanu na ili ispod stola. No sada ćete vidjeti nešto malo drugačije, nešto minijaturno – Intel NUC Skull Canyon. To je zaista punokrvni PC sposoban vrtiti veliku većinu igara u vašem Steam Libraryju u 1080p rezoluciji pri solidnom framerateu, a može vam stati u ruku.

IMG_4334-970-80

Jedan ovakav mališan s i7 procesorom, 16GB DDR4 RAM-a i SSD-om je veoma konkurentan današnjim desktop računarima, a vrlo brzo je postalo jasno da je u nekim zadacima i brži desktop od računara koji su oko 10 puta veći i teži. Baš kao što je jedno od onih prvih računala prije mnogo godina bilo 10 puta veće i teže od njega. “Bacite” brzi pogled na Intel NUC Skull Canyon i zamislite šta biste mogli učiniti s takvim minijaturnim računarom ispod TV-a u dnevnom boravku.

pogodak.ba


Komentariši