14 August, 2018 7:32 PM
Home » Pozitiva! » Internet: Nekoliko besplatnih servisa koji će vas zabaviti i uljepšati život

Internet: Nekoliko besplatnih servisa koji će vas zabaviti i uljepšati život

Želite li nešto naučiti, ili se pak zabaviti, u današnje vrijeme ne trebate napuštati svoja četiri zida. Dovoljno je upaliti kompjuter i krenuti u potragu bespućima interneta koji u širokoj ponudi nudi i određene “dragulje”. I to besplatne!

Knjige

Imate li e-reader ili iPad, nezaobilazno internet mjesto koje morate posjetiti je internet knjižnica Project Gutenberg sa više od 50.000 naslova.

Besplatne lekcije

Ako nemate vremena niti financijskih mogućnosti upisati “prave” tečajeve, na internetu postoje besplatni “tutoriali” za gotovo sva područja. Jedna od najboljih stranica za učenije je Khan Academy.

Strani jezici

Učenje stranih jezika danas je gotovo nužno za mnoge poslove kojima se mislite baviti. Upravo je Duolingo jedna od najboljih internet stranica za usvajanje novih znanja.

Muzika

Ako ste poklonik muzike Spotify je mjesto za vas. Pjesme možete slušati besplatno, a jedina manjkavost je oglasi koji vam mogu ići na živce.

Filmovi

Ako ste u potrazi za “klasicima”, obavezno posjetite Archive.org i pogledajte neki od filmova koji su obilježili prošlo stoljeće.

izvor: pogodak.ba/rtvtk.ba/poslovni.hr


Komentariši