20 Oktobar, 2017 12:38 PM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » ZAPRIJETILI BH VLADI “Anonimusi” najavili borbu za prava Hrvata u BiH

ZAPRIJETILI BH VLADI “Anonimusi” najavili borbu za prava Hrvata u BiH

Na YouTube-u je osvanuo novi video „Anonimusa“, putem kojeg su najavili da su nakon uspješnih bavljenja raznim problemima širom svijeta, odlučili da se bore za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini.

– Pozdravljamo vas građani Bosne i Hercegovine, mi smo Anonymusi koji će se boriti za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini u našoj operaciji naziva “proces1815”. Nakon naših uspješnih akcija protiv vlade Tunisa i raznih intervencija na Bliskom Istoku, odlučili smo riješiti još jedan problem diskriminiranja cijele nacije – poručili su „Anonimusi“.

Ističu kako su u proteklih 17 mjeseci prikupljali kompromitirajuće podatke, vezane za majorizaciju nad Hrvatima u Federaciji BiH.

– Tokom našeg sastanka u New Delhiju, shvatili smo kako je broj Hrvata prepolovljen u proteklih 25 godina. Politički lideri Bosne i Hercegovine uskoro će primiti naše zahtjeve, a krajnji rok za odgovor bit će 72 sata – ističu putem videa.

Dodaju da će, ako ne osiguraju komunikacijski kanal sa njima, biti suočeni sa ogromnim curenjem povjerljivih informacija uključujući i podatke njihovih bankovnih transakcija. Upozoravaju kako će se boriti i da ih je nemoguće zaustaviti, te da će poraziti sve neprijatelje demokracije i ljudskih prava.

– Stanite uz nas i mi ćemo vas zaštititi. Mi smo Anonimusi, ne opraštamo, ne zaboravljamo. Bosanskohercegovačka vlado, trebali ste nas očekivati – zaključili su u svom upozorenju „Anonimusi“.

anonimusii

 

 

Izvor (Dnevni avaz)

Check Also

Na putevima spasa: Državljanstva BiH se i dalje odriču cijele porodice

Godišnje se u prosjeku blizu tri i po hiljade građana odrekne državljanstva BiH…

Komentariši