28 Maj, 2018 1:31 AM
Home » Novosti » Balkan » Srbija: Vitlao sjekirom u autobusu i vikao “Alahu akbar”

Srbija: Vitlao sjekirom u autobusu i vikao “Alahu akbar”

Muhamed K. zvani Muki (51) uhićen je danas oko 10.20 sati zbog sumnje kako je u gradskom autobusu na liniji 601 u Zemunu vitlao sjekirom i vikao “Alahu akbar”, prijeteći kako će da “pobije sve Srbe”.

bus

Prestravljeni putnici su pozvali policiju, koja je Muhameda K. izvela iz autobusa, a potom odvela u policijsku stanicu na saslušanje. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Trećem osnovnom tužiteljstvu.

– On je ušao na početnoj stanici autobusa na liniji 601. Vitlao je sjekirom i građani su prijavili policiji. Policija ga je sačekala na stanici Ledine. Priveden je u policijsku stanicu na Novom Beogradu – kažu za “Blic” u MUP.

Pretpostavlja se kako je u trenutku incidenta bio pod dejstvom alkohola, a kako “Blic” saznaje, on je sredinom veljače već uhićen na Novom Beogradu, takođe zbog nasilničkog ponašanja, prenosi Blic.rs

Naime, on je tada u autobusu 706 takođe prijetio putnicima i vozaču da ima dve bombe, koje će da baci. On je tada rekao kako je iz Prištine i kako ima pištolj kojim će sve da pobije, a potom je izvadio sjekiru.

– Izvukao je iz unutrašnjosti jakne sjekiru i počeo da vitla po autobusu na zaprepašćenje svih. Skinuo je čak i jaknu i bio spreman na obračun s momkom. Žene su počele da vrište dok je mladić zvao policiju. Tek tada je taj putnik izašao na stanici kod pošte u Zemunu – ispričao je tada vozač pomenutog autobusa.

 

Izvor (večernji list)

Check Also

Osvježite svoj seksualni život na 13 načina

Rutina nikako nije loša na poslu ili u teretani, no isto ne vrijedi i u ...

Komentariši