22 Septembar, 2018 8:09 AM
Home » Novosti » Press kiosk » Indira Muminović iz Živinica među 20 finalistica Miss BiH za Miss Svijeta 2016

Indira Muminović iz Živinica među 20 finalistica Miss BiH za Miss Svijeta 2016

Indira Muminović jedna je od 20 finalistica izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2016, koja dolazi iz Živinica

Najljepše djevojke, finalistice 21-og izbora ”Miss BiH za Miss Svijeta 2016”, počele su s pripremama za predstojeći, najznačajniji državni izbor u našoj zemlji, koji će se održati 09.10.2016. godine u Sarajevu, uz direktan tv prijenos Federalne televizije i televizije Republike Srpske.

Pripreme za najgledaniji tv show u našoj zemlji su počele. Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži, i posjetile novootvoreni luksuzni smještajni kapacitet Villas & Apartments Oaza DELUXE, doputovale su u predivni hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.

Osim što se mnogo radi, nađe se vremena i za odmor na bazenu Hotela Marko Polo odakle se pruža jedinstven pogled na renesansni grad Korčulu udaljen 10 minuta ugodne šetnje od hotela.

Pred dolazak na pripreme, Indira je pozirala u novoj kolekciji Deichmann za nagradnu igru koja je u toku. Najčešče kupuje obuću Deichmann iz jednostavnog razloga jer voli moderne a udobne cipele. Indira Muminović, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Modna agencija Abc Models i FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Komentariši