14 August, 2018 12:48 PM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » Ovako su se ubojice veselile nakon ubojstva Arnele Đogić

Ovako su se ubojice veselile nakon ubojstva Arnele Đogić

Na snimku se vidi kako se monstrumi vesele, grle, pjevaju i ispijaju piće s osmijesima na licu

Nakon ubojstva 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova, njene ubojice Avdija Selimović (26) i Muriz Brkić (26) otišli su u kavanu koja se nalazi nedaleko od Olova, kako bi proslavili svoj monstruozni čin, te sa sebe skinuli sumnju da imaju veze s nestankom djevojke.

Dokaz tome je i video snimak, na kojem se vidi kako se monstrumi vesele, grle, pjevaju i ispijaju piće s osmijesima na licu, piše Faktor.

Kavana u kojoj je nastao snimak nalazi se u mjestu Careva Ćuprija, a u subotu navečer, kada je ubijena nesretna djevojka, u ovom lokalu je organizirano lovačko večer.

Na početku snimka, Avdija sjedi za stolom u crnoj majici, dok Muriz pored njega pleše i pjeva s još dvojicom muškaraca. Avdija nije ništa manje veseliji, te svo vrijeme pije i nazdravlja bocom piva, ali ubrzo ustaje, a potom pleše i grli se s grupom.

Naime, Arnelino ubojstvo bilo je pomno isplaniro i do najsitnijih detalja. U subotu navečer, nakon što su se čuli preko SMS poruka, Arnela je parkirala svoj automobil i ušla u Avdijin automobil, te su se uputili prema Avdijinoj kući. U blizini kuće ih je čekao Muriz, koji odmah ušao u automobil te počeo daviti nesretnu djevojku.

Nakon što su shvatili da Arnela nije mrtva, Muriz je izvadio nož i s nekoliko uboda joj oduzeo život. Potom su se odvezli u Ćudanske Krševe, njezino tijelo izvukli iz automobila i odnijeli ga na vrh litice i bacili ga u rijeku, zajedno s nožem kojim su je ubili.

Nalaz obdukcije je pokazao da je Arnela imala nekoliko uboda nožem po vratu, a uočeni su i lomovi ključne kosti i kičme koji su nastali prilikom bacanja tijela s litice.

Izvor (Večernji list)

 

Komentariši