19 Novembar, 2017 2:01 AM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » Ovako su se ubojice veselile nakon ubojstva Arnele Đogić

Ovako su se ubojice veselile nakon ubojstva Arnele Đogić

Na snimku se vidi kako se monstrumi vesele, grle, pjevaju i ispijaju piće s osmijesima na licu

Nakon ubojstva 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova, njene ubojice Avdija Selimović (26) i Muriz Brkić (26) otišli su u kavanu koja se nalazi nedaleko od Olova, kako bi proslavili svoj monstruozni čin, te sa sebe skinuli sumnju da imaju veze s nestankom djevojke.

Dokaz tome je i video snimak, na kojem se vidi kako se monstrumi vesele, grle, pjevaju i ispijaju piće s osmijesima na licu, piše Faktor.

Kavana u kojoj je nastao snimak nalazi se u mjestu Careva Ćuprija, a u subotu navečer, kada je ubijena nesretna djevojka, u ovom lokalu je organizirano lovačko večer.

Na početku snimka, Avdija sjedi za stolom u crnoj majici, dok Muriz pored njega pleše i pjeva s još dvojicom muškaraca. Avdija nije ništa manje veseliji, te svo vrijeme pije i nazdravlja bocom piva, ali ubrzo ustaje, a potom pleše i grli se s grupom.

Naime, Arnelino ubojstvo bilo je pomno isplaniro i do najsitnijih detalja. U subotu navečer, nakon što su se čuli preko SMS poruka, Arnela je parkirala svoj automobil i ušla u Avdijin automobil, te su se uputili prema Avdijinoj kući. U blizini kuće ih je čekao Muriz, koji odmah ušao u automobil te počeo daviti nesretnu djevojku.

Nakon što su shvatili da Arnela nije mrtva, Muriz je izvadio nož i s nekoliko uboda joj oduzeo život. Potom su se odvezli u Ćudanske Krševe, njezino tijelo izvukli iz automobila i odnijeli ga na vrh litice i bacili ga u rijeku, zajedno s nožem kojim su je ubili.

Nalaz obdukcije je pokazao da je Arnela imala nekoliko uboda nožem po vratu, a uočeni su i lomovi ključne kosti i kičme koji su nastali prilikom bacanja tijela s litice.

Izvor (Večernji list)

 

Check Also

Domaci rap duo K.O. Bracha su upravo izdali najnoviju pjesmu pod nazivom “Egzil”

Domaci rap duo K.O. Bracha su upravo izdali najnoviju pjesmu pod nazivom “Egzil”. Pjesma opisuje ...

Komentariši