16 August, 2018 3:59 AM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » Ronaldo se ‘zapalio’ za mladu atletičarku Ivanu (18) iz BiH

Ronaldo se ‘zapalio’ za mladu atletičarku Ivanu (18) iz BiH

Ronalda na Instagramu prati 50 milijuna ljudi, a on samo odabranih 268. Među njima je odnedavno i 18-godišnja atletičarka iz Bosne i Hercegovine, Ivana Macanović

re

Svaki Ronaldov potez na društvenim mrežama prati se posebnim zanimanjem. Zvijezda Reala nakon prekida s ruskom manekenkom Irinom Shayk otvoreno iskazuje zanimanje za lijepe cure diljem svijeta.

Odnedavno, na popisu djevojaka koje prati na Instagramu je i 18-godišnja atletičarka iz Bosne i Hercegovine, Ivana Macanović.

Sprinterica iz Banja Luke u kolovozu prošle godine tek je navršila 18 godina, a natječe se na 100 i 200 metara. Ronalda na Instagramu prati 50 milijuna ljudi, a on samo odabranih 268. Među njima i atletičarku iz BiH čije je fotke počeo “lajkati”.

– Ne znam kako me pronašao. Ne poznajem ga i ne znam zašto mi “lajka” fotografije. I ja sam bila iznenađena. Imam dečka, tako da je zakasnio – rekla je Ivana za Kurir .

Otkako je Ronaldo stavio Ivanu na popis osoba koje prati, njezina popularnost na Instagramu naglo je porasla, a sad je prati više od 65.000 ljudi.

Većinu novih “pratitelja” dobila je iz skupine fanova portugalskog nogometaša, a neki joj već tepaju da je ljepša od Irine…

e

ee

eee

 

Izvor (24 sata)

Komentariši