16 August, 2018 2:22 AM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » Prvo Hrvatska i Bosna, a sada Belgija

Prvo Hrvatska i Bosna, a sada Belgija

Mladi fotograf iz Orašja svojim vrhunskim radom, uspješno se probio čak i do Belgijske modne agencije ETM.

 

Perica Vincetić dolazi iz D. Mahale (Orašje) fotografiranjem bavi se već 5 godina, trenutno surađuje sa dvije modne agencije ABC (Bosna i Hercegovina), UMAH (Hrvatska) i od prošloga tjedna krenuo je u suradnju sa modnom agencjom ETM iz Belgije. Na prošlotjednom castingu u Sarejevu u hotelu “Aziza” Perica je odradio vrhunske fotografije modela, koje su oduševile direktora modne agencije Petera Demeulenaera i nacionalnu direktoricu ETM Dijanu Sipovac.
Nakon castinga i obrađenih slika Perica je dobio ponudu od generalnog direktora P.D. za poslovnu saradnju sa modnom  agencijom ETM na području cijeloga Balkana.

Nekoliko riječi o modnoj agenciji ETM

Sa vise od 30 prestavnistava po svijetu i 49 godina iskustva modna agencija ETM se sa sigurnošću moze smatrati vodećim liderom u svijetu mode, shoubiznisa, produkcije, fotografije i zabave. To je jedina agencija koja putuje širom svijeta i susreće se lično sa svojim modelima. Naša odredišta širom svijeta su sastavljena od visoko kvalificiranih ljudi koji vas uče kako da postanete top model. Ako ste kompanija kojoj trebaju modeli, ETM vam sa sigurnošću može dati modela koji u potpunosti odgovara vašim potrebama.

Par fotografija sa castinga u Sarajevu

This slideshow requires JavaScript.

Komentariši