25 Maj, 2018 4:45 PM
Home » Novosti » Bosna i Hercegovina » BiH: Najljepša Posavka dolazi nam iz Krajine

BiH: Najljepša Posavka dolazi nam iz Krajine

Samra Šakanović (24), lijepa Krajiškinja i bivša missica Posavskog kantona, služi kao dokaz da se trudom i zalaganjem dolazi do uspjeha

Naime, Samra je skromna djevojka, porijeklom iz Velike Kladuše i kako govori za naš portal, najljepše žene u Bosni i Hercegovini upravo dolaze iz Krajine. Ova lijepa djevojka danas živi u Orašju.

Moje najljepše uspomene iz djetinjstva pa do danas vežu me za Krajinu, pa tako u svakoj prilici posjećujem svoj rodni kraj.

Nakon što sam 2013. godine pobijedila na izboru za MISS Posavskog kantona, godinu nakon toga postala sam i prva pratilja Hercegovine. Prije nekoliko dana učestovovala sam u snimanju spota jednog poznatog pjevača, o čemu ću govoriti kasnije. Posebno sam ponosna na moju ulogu u filmu Jasmina Durakovića “Posljednja barijera”, gdje sam glumila jednu djevojku iz Sirije.

Hvala prije svega mojoj porodici i prijateljima na koje sam ponosna, bez kojih sigurno ne bih uspjela, ističe za kraj za naš portal ova lijepa Krajiškinja.

pogodak.ba


 

Check Also

Zoran Knežević iz Dervente pronašao način da preživi : Dnevno iscijepa i po 10 metara drva

Pedesetčetverogodišnji Zoran Knežević iz Dervente, kada bi se organiziralo takmičenje u cijepanju drva, zasigurno bi ...

Komentariši