20 Oktobar, 2017 9:50 PM
Home » Novosti » Balkan » MLADA BRČANKA U DRUGOM KRUGU TAKMIČENJA IZBORA ZA MISS ADRIA 2017

MLADA BRČANKA U DRUGOM KRUGU TAKMIČENJA IZBORA ZA MISS ADRIA 2017

Mlada osamnaestogodišnja Brčanka Jasmina Bajrami plasirala se u drugi krug takmičenja izbora za Miss Adria 2017. gdje se 32 djevojke iz BiH bore za ulazak u finale koje će ove godine biti održano u Dubrovniku u hotelu Rixos Libertas. Jasmina se bavim modelingom od 2016. godine. Bila je učesnica na izboru za Miss Brčko distrikta. Ide u Poljoprivrednu i medicinsku školu u Brčkom, tečno govori engleski i njemački jezik i trenira odbojku.

”Teško se motivišemo ako se takmičimo sa većim brojem ljudi, jer u svojoj podsvijesti ne osjećamo da možemo da trijumfujemo, pa i ne ulažemo dodatni napor. Ja sam osoba koja se trudi za ono što najvise voli, a to je manekenstvo i pobjeda na tako velikom takmičenju. Imam veliku konkurenciju, ali se nadam pobjedi jer vjerujem u sebe i u svoj trud”, izjavila je Jasmina Bajrami za eBrčko.net

Jasmina se nada da će pobijediti na ovom takmičenju i tako iduće godine izbor za Miss dovesti u naš grad. Telefonsko glasanje će biti otvoreno 27. marta i trajaće do 1. aprila, a do tada podršku joj možete dati u komentarima direktno na sajtu agencije http://www.missadria.com/contestants/JasminaBajrami/ Projekat Miss Adria pokrenut je 2016. godine s ciljem stvaranja jedinstvenog izbora za Miss za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku i Srbiju.

izvor:info magazin

Check Also

Domaci rap duo K.O. Bracha su upravo izdali najnoviju pjesmu pod nazivom “Egzil”

Domaci rap duo K.O. Bracha su upravo izdali najnoviju pjesmu pod nazivom “Egzil”. Pjesma opisuje ...

Komentariši