23 Juli, 2018 5:52 PM
Home » Novosti » Balkan » MLADA BRČANKA U DRUGOM KRUGU TAKMIČENJA IZBORA ZA MISS ADRIA 2017

MLADA BRČANKA U DRUGOM KRUGU TAKMIČENJA IZBORA ZA MISS ADRIA 2017

Mlada osamnaestogodišnja Brčanka Jasmina Bajrami plasirala se u drugi krug takmičenja izbora za Miss Adria 2017. gdje se 32 djevojke iz BiH bore za ulazak u finale koje će ove godine biti održano u Dubrovniku u hotelu Rixos Libertas. Jasmina se bavim modelingom od 2016. godine. Bila je učesnica na izboru za Miss Brčko distrikta. Ide u Poljoprivrednu i medicinsku školu u Brčkom, tečno govori engleski i njemački jezik i trenira odbojku.

”Teško se motivišemo ako se takmičimo sa većim brojem ljudi, jer u svojoj podsvijesti ne osjećamo da možemo da trijumfujemo, pa i ne ulažemo dodatni napor. Ja sam osoba koja se trudi za ono što najvise voli, a to je manekenstvo i pobjeda na tako velikom takmičenju. Imam veliku konkurenciju, ali se nadam pobjedi jer vjerujem u sebe i u svoj trud”, izjavila je Jasmina Bajrami za eBrčko.net

Jasmina se nada da će pobijediti na ovom takmičenju i tako iduće godine izbor za Miss dovesti u naš grad. Telefonsko glasanje će biti otvoreno 27. marta i trajaće do 1. aprila, a do tada podršku joj možete dati u komentarima direktno na sajtu agencije http://www.missadria.com/contestants/JasminaBajrami/ Projekat Miss Adria pokrenut je 2016. godine s ciljem stvaranja jedinstvenog izbora za Miss za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku i Srbiju.

izvor:info magazin

Komentariši