23 Juli, 2018 5:44 PM
Home » Magazin » Muzika » Nema Labavo Entertainment: Mlada ekipa u usponu

Nema Labavo Entertainment: Mlada ekipa u usponu

Mi smo ekipa pod imenom Nema Labavo Entertainment i bavimo se isključivo hip hop muzikom. Trenutno brojimo sedam članova a to su Haky, Skankdafaka, Head, Rapson, Nexter, Donie Montana i Vorda.
labavo

Prije nego smo počeli zajedno raditi, svatko je imao dosta svojih solo projekata iza sebe. Najviše nas je povezao mali projekt pod imenom “#nemalabavo sajfer” koji smo uradili krajem prošle godine. Nakon toga počeli smo sve više i više surađivati na novim pjesmama, savjetovali jedni druge i sastavljali planove za budućnost. Nedavno smo se odlučili za intenzivniji rad i osnovali grupu pod nazivom Nema Labavo Ent. Večina naših članova se poznaje od prije pa je to i jedan od razloga zašto baš ova postava.

“#nemalabavo” za nas predstavlja više od same grupe. To je za nas cijeli pokret (“movement”) sa kojim želimo osvježiti i motivirati demo scenu sa inovacijama i zanimljivim stilovima. Cilj nam je da osim nas bude zadovoljna i publika koja nas prati – zbog njih smo ovdje!

Naši trenutni ciljevi su to da se što više proširimo među ljude, da ih upoznamo sa našim projektima, pjesmama i svime ostalime čime se bavimo. Konkretnije, sada ćemo napraviti nekoliko singlova koji su uglavnom zabavnoga sadržaja a nakon toga na red vjerovatno dolazi album koji će biti malo kompleksnije i kompletnije djelo.

Ako želite biti u kontaktu s nama, posjetite naš web sajt http://www.nemalabavo.net/

Trenutno se radi na novim pjesmama..Takođe biti će dosta iznenađenja.
O tome ćemo uskoro..Uglavnom radi se punom parom,nema stajanja

Naše zadnje pjesme:

Zavrti ritam

 

Guzotomija

Kontakti:
-Head: https://www.facebook.com/headofficial/?fref=ts
-Skankdafaka: https://www.facebook.com/InfekcijaRECordz/?fref=ts
-DonieBeatzz: https://www.facebook.com/Donie-Montana-NemaLabavo-217114108676726/?fref=ts
-Haky: https://www.facebook.com/hakybrateinfekcija/?fref=ts
-Nexter: https://www.facebook.com/NexterOne/?fref=ts
-RapsonBeatz: https://www.facebook.com/rapsonbeats/?fref=ts

pogodak.ba


 

Komentariši