25 Maj, 2018 8:58 AM
Home » Lifestyle » Ljubav i sex » Komponente dobrog braka: Siguran način održavanja žara u krevetu

Komponente dobrog braka: Siguran način održavanja žara u krevetu

Bolje biti različitih želja jer ćete se tako puno češće upuštati u eksperimente i seksualni vam život nikada neće biti dosadan

Seks je nedvojbeno jedna od najvažnijih komponenti dobrog braka, no i tu postoje različiti savjeti o tome kakvi bi partneri trebali biti.

Uobičajeno se misli da je seksualna kompatibilnost sjajna stvar za održavanje želje u krevetu, ali novo istraživanje tvrdi da je još bolje kad imate različite seksualne preferencije koje su ključ dugotrajne strastvene veze.

U opsežnom je istraživanju sudjelovalo preko 300 heteroseksualnih parova svih dobi koji su odgovarali na pitanje o dobrim i lošim stranama svog seksualnog života, seksualnim fantazijama i svemu što partner jest ili nije htio raditi u krevetu.

Za kraj su morali ocijeniti svoje zadovoljstvo seksom u vezi, a rezultati su pokazali da su oni čije su se seksualne želje razlikovale redom davali više ocjene od onih koji su na papiru bili potpuno seksualno kompatibilni.

Na kraju cijele priče, stručnjaci su zaključili da je bolje biti različitih želja jer ćete se tako puno češće upuštati u eksperimente i seksualni vam život nikada neće biti dosadan.

Napomena za kraj – vjerovali ili ne, muškarci su ti koji obično bolje poznaju potrebe svog partnera i na njima leži veća odgovornost za zadovoljstvo u krevetu.

metro-portal.hr | Foto: Karen Abramyan


 

Check Also

Mark Zuckerberg: Facebook otežava muškarcima varanje žena

Direktor i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg izjavio je kako Facebook otežava muškarcima varanje žene te kako ljudi preko ove društvene mreže imaju priliku otkriti više informacija o njihovim partnerima ili tajne koje skrivaju. Zuckerberg proteklih mjeseci putuje kroz američke države, pa je tokom svoje nedavne posjete Willistonu u Sjevernoj Dakoti otkrio kako Facebook utječe na [...]

Komentariši