24 Septembar, 2018 12:23 PM
Home » Lifestyle » Ljubav i sex » Istraživanja razotkrila istinu: Koliko često žene u braku vode ljubav?

Istraživanja razotkrila istinu: Koliko često žene u braku vode ljubav?

Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera se ne mogu uspoređivati, posljednje istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive poveznice. Saznajte koliko često žene u braku zaista vode ljubav…

Gotovo polovica žena u braku vodi ljubav jednom tjedno…

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocij i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje – koliko često vode ljubav.

U anketi provedenoj na više od 300 parova različite životne dobi otkriveno je kako gotovo polovica (47 posto) vodi ljubav jednom tjedno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

Čak 47 posto žena sa svojim partnerom vodi ljubav jednom tjedno, a a njih 10 posto dva puta mjesečno

‘Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog tome su životne prepreke, stres i obveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan’, objašnjava Yvone Thomas s instituta The Kinsey.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo kako što rjeđe vodimo ljubav to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i pomanjkanje intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba pa čak i razvoda ili rastave braka.

zadovoljna.hr


Komentariši