22 Septembar, 2018 8:02 AM
Home » Izdvojeno » Kako preživjeti vašu prvu seks zabavu

Kako preživjeti vašu prvu seks zabavu

Seks zabave iliti orgije znaju djelovati užasavajuće, a posebno kada se u njih upuštate po prvi put…

 

1. Nabavite novo rublje. Kupite ga, posufite ga, izradite sami ako ste dovoljno vješti i kreativni. Na takvu zabavu morate ući izrazito samopouzdani, stoga se oslonite na apsolutno svaku sitnicu koja vam može pomoći.

2. Istražite prije zabave sve što možete. Razgovarajte s ljudima koji već imaju iskustva s ovim tipom zabave i saznajte sve što želite znati. Budite spremni na to da ćete naletjeti na razgovore o stvarima o kojima vam možda nije ugodno razgovarati s prijateljima, ako vam je uopće ugodno s ikim. I budite svjesni da je malena vjerojatnost da će vam se seks zabava svidjeti ako vam se već ni razgovor ne sviđa.

3. Poštujte pravila. Prvo pravilo seks zabava je da idete na seks zabavu koja ima jasno utvrđena pravila. Svaka seks zabava koja je vrijedna vaše pažnje i vašeg vremena, imat će jasno utvrđena pravila koja se tiču sigurnosti, izražavanja pristanka, ali i mnogih drugih detalja. Budite sigurni da poznajete sva pravila i da ih poštujete.

4. Idite u društvu. Na kraju krajeva, ipak je riječ o zabavi. No ako vam nije ugodno ići u društvu puno prijatelja, izaberite onu ili onog jednog za kojeg znate da neće reći ne. Neki će organizatori zabava tražiti upravo da dođete s pratnjom, a bila pratnja obavezna ili ne, nedvojbeno će vam olakšati prilagođavanje situaciji.

5. Budite otvoreni. Kada kažemo otvoreni, ne mislimo da trebate učiniti išta što vam nije ugodno, ili se ne osjećate sigurno. Dapače, ne morate općenito ništa učiniti. Postoje osobe koje na seks zabave odlaze samo gledati i to je skroz ok. No, s druge strane, nemojte dopustiti ni da vas vaše inhibicije spriječe da iskusite nešto novo i pomaknete vlastite granice u smjeru u kojem želite.

6. Budite ‘glasni’. Ne mislimo doslovno, ali dajte ljudima do znanja da ste prisutni. Razgovor je najbolji način za upoznati ljude koje susrećete. Nemojte se sramiti reći što vam je privuklo takvoj zabavi, da vam je prvi put i što biste voljeli iskusiti. Također, otvoreno govorite o stvarima koje vam se ne sviđaju i s kojima imate problema.

7. Napravite prvi korak. Kada su seks zabave s jasno utvrđenim pravilima u pitanju, jasna stvar je da se neće dogoditi ništa za što ne pokažete inicijativu. Stoga, učinite to i uživajte!

8. Pažljivo odaberite obuću. Naravno da želite izgledati dobro, no imajte na umu da je velika vjerojatnost da ćete u odabranim cipelama morati stajati satima i da ćete najvjerojatnije biti bez hlača, suknje ili bilo čega sličnog. Dakle, birajte obuću koja će vam uz polugolo tijelo odlično pristajati!

9. Zabavljajte se! Ozbiljno, najozbiljnije! Nemojte se ustručavati nasmijati i našaliti. Budite opušteni, samopouzdani, sigurni u sebe, smijte se, flertujte i uživajte!

Photo credit: Profimedia

Komentariši